dijous, 10 d’abril del 2014

Les 21 coses que hauríem de dir més by GRUMETS



Fa dos caps de setmana els Grumets vam gaudir de dos dies extraordinaris a la casa de colònies la Llobeta a Aiguafreda.

La pluja no ens va aturar i plegats vam aconseguir superar el segon repte que la malvada Eveline Layinsky ens proposava. Els Grumets des de ja fa unes activitats estem intentant evitar que l’Eveline Layinsky, que ha raptat a la Marta, li doni una poció que la converteixi en malvada per sempre. A més, ens ha amenaçat amb segrestar la resta de monitors i deixar-nos sense Grumets. Els Grumets no ho permetrem, i superant els reptes ho volem impedir!

Dissabte, en un joc de les matricules una mica especial vam aconseguir 21 sobres i el material necessari per gravar un vídeo que recull les 21 coses que hauríem de dir més (el segon dels repte que l’Eveline Layinsky ens proposava).  Si us plau, perdó, ets genial, alguna cosa bonica, empatia...Plegats vam reflexionar sobre la importància de dir aquestes paraules més sovint i en quines situacions del nostre dia a dia les podem utilitzar.

Diumenge, vam celebrar les ¡¡Olimpíades més animalades de la historia!! amb uns relleus molt divertits sota la pluja. Globus, nusos i musica van ser els protagonistes del mati. Finalment, vam llegir un conte que ens feia pensar sobre el valor de l’amistat.

Grumets i monitors estem molt contents amb el resultat del cap de setmana. Amb el vídeo que hem fet "les 21 coses que hauríem de dir més" volem convidar-vos a tots, famílies, Ulls oberts, Mà obertes, Cor oberts, Joves, Monitors i altres associacions a pensar en les coses que hauríem de dir més. Esperem els vostres comentaris!!

Us deixem l'enllaç del video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada