dilluns, 17 de febrer del 2014

Jo em comprometo a ser un bon Grumet i a donar el millor de mi cada dia

El passat cap de setmana els Grumets de tota Catalunya ens vam reunir a Arenys de Mar per viure plegats una de les sortides més importants de l’any: LA GRUMETADA.
Divendres, després de descarregar motxilles i sopar,  les agents Grucats ens van donar la benvinguda al Centre d’Entrenament Grucat. Amb entusiasme ens van anunciar que dissabte per la tarda es celebraria la festa de l’any, LA GRUMIGALA, però que només podríem participar-hi si demostràvem que som Grumets de veritat. Amb el joc de nit vam aconseguir les entrades per la Grumigala i vam descobrir els 4 valors que tot Grumet a de conèixer: Fe, Fraternitat, Llibertat i Solidaritat.
Pel mati, a toc de xiulet i amb pistoles d’aigua les Grucats ens van despertar sobresaltades i enfadades anunciant que els fulards i pins que custodiaven havien desaparegut i que els hauríem de buscar per TOT el poble. Per patrulles vam fer una Gimcana molt divertida per tot Arenys i finalment, a prop del cementiri, vam trobar un mapa amb el punt exacte on estaven els fulards. Després de tot l’esforç vam recarregar forces amb un super-entrepà de pollastre que els intendents ens havien preparat!  Estava boníssim!
Al tornar a la casa vam anar al punt marcat al mapa i allà vam trobar els Jefazos del Centre d’entrenament Grucat. Aquests ens van explicar que havien estat ells els qui ens havien robat els fulards i els pins per comprovar que estàvem disposats a tot per recuperar-los.
La tarda de dissabte va ser una gran festa. Vestits amb les millors robes que portàvem i un cop passat el control de seguretat i el photocall vam gaudir d’una festa divertida i màgica. On cadascun de nosaltres va tenir el seu minut de glòria quan se li va fer entrega del fulard i el pin i va llegir, per associacions, el seu compromís.
Diumenge vam fer un joc de taulell per equips. Vam respondre difícils preguntes, vam ballar, pintar... Però el moment més especial va ser quan vam fer un compromís per patrulla amb propostes de com nosaltres, els Grumets, podíem canviar el món.
Comencem la setmana cansats i una mica afònics, però contents i il·lusionats per seguir vivint aventures i compromesos a donar el millor de nosaltres cada dia. Se’ns dubte ha estat un cap de setmana inoblidable.

GRU, GRU, GRU GRUCATS!
Us deixem unes quantes fotos de la sortida:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada